Tietoa Kotipizzasta

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2018 oli 122,1 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Kotipizzoista on franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka kerrallaan.

Kotipizza-ketjua hallinnoi Kotipizza Oyj, joka kuuluu Kotipizza Groupiin. Konserniyhtiöitä ovat myös hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet kaikille konsernin ravintolaketjuille, meksikolaistyylisestä Chalupa-ketjusta vastaava Chalupa Oy, The Social Burger Joint Oy, joka vastaa Social Burgerjoint -burgerketjusta sekä No Pizza Oy, joka johtaa No Pizza -ravintolaa. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia, jonka toiminnan pohjana ovat kestävät arvot.

Kotipizza Group on ravintolabrändien koti. Sen tavoitteena on kehittää uusia fast casual -ravintolakonsepteja, joissa panostetaan kohtuuhintaiseen, mutta perinteistä pikaruokaa tuoreempaan ja vastuullisemmin tuotettuun ruokaan. Konsernin brändeihin lukeutuvat kansainvälisille markkinoille suunnattu No Pizza, lounasravintolakonsepti Tasty Market ja junissa, laivalla ja liikenneasemilla myytävät Kotipizza Go -pizzapalatuotteet. Kotipizza Groupin liikevaihto tilikaudella 2018 oli 91,5 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 9,4 miljoonaa euroa.

Address & Contact

Address:

Kouvolankatu 15 45100 Kouvola Finland

GPS:

60.8676638, 26.7074552

Telephone:

-

Email:

-