kouvola, lounaspaikka, ruokapaikka

Me Aidossa tarjoamme itse tehtyä ruokaa aina maku edellä. Ruoat valmistamme omassa keittiössämme alusta alkain tuoreista raaka-aineista. Ruoan puhtaus, monipuolisuus ja ravitsevuus kulkevat käsi kädessä maukkaiden ja aitojen makujen kanssa. Teemme ruokaa rakkaudesta hyvää ja hyvää tekevää ruokaa kohtaan. Käytämme sesongin mukaisia raaka-aineita, jotta maut ovat aina parhaimmillaan ja ruoan tuotanto on tällöin ekologisinta.

Ruokamme sopii hyvin kasvipohjaista ruokavaliota noudattavalle, koska pääraaka-aineitamme ovat kasvikset, vihannekset, hyvät hiilihydraatit ja proteiinit. Myös kovimman luokan lihansyöjät ovat meille tervetulleita, koska kypsennämme lihat aina maukkaiksi ja raaka-ainetta kunnioittaen. Suosimme suomalaista ja lähiauleen tuottajia. Hyvän ruoan lisäksi perusperiaattemme on aina laadukas palvelu. Haluamme tarjota kouvolalaisille sekä paikkakunnalla vieraileville parasta mahdollista.

Lounaaseen sisältyy

– runsas ja monipuolinen salaattibuffet sesongin parhaista raaka-aineista! 🙂 Salaatit tehdään tuoreena päivittäin sopimaan makumaailmaltaan yhteen päivän lämpimien ruokien kanssa.

– kaksi lämmintä pääruokaa, joista toinen liha-, kana- tai kalavaihtoehto ja toinen vegaaninen vaihtoehto

– hedelmiä jälkiruoaksi

– luomuleipäpöytä, voi ja talon hummus

– kahvi & tee, vesi ruokajuomana

Mikäli päivän vegaaninen lämmin ruoka ei sisällä kasviproteiineja, olemme huomioineet tämän salaattipöydässä.

Runsas ja värikäs salaattipöytämme on ravintolan sydän ja se sisältää paljon hyvää sekä hyvää tekevää ruokaa. Kaikkea ihanaa sesongin sekä kokin fiiliksen mukaan!

Address & Contact

Address:

Torikatu 3-5 lh. 106 45100 Kouvola Finland

GPS:

1, 1

Telephone:

-

Email:

-